TETAMU VVIP

Thursday, November 4, 2010

♥Cuti2 LANGKaWi♥

1st sekali nak cakap, betul2 DaBoom bercuti bersama Mrs.K and family...
sangat-sangat best dan sangat-sangat Happy...

kami Cuti2 Langkawi last week..
26-28 oktober 2010...
tiket dah booking bulan Mac masa Air Asia buat promosi RM0, kalo xsilap..

 kat Langkawi ari tu kami tido kat Hotel kerajaan sajok!
kami amik bilik standard kat Rumah Peranginan Langkawi (Federal Villa)
bilik memang selesa... ada balkoni. belakang hotel ada pantai. ada kolam renang jugak..
petang² leh mandi kat pantai.. balik mandi pantai sambung mandi kat pool pulak...
satu malam cuma RM55..
jalan2 pulak kami naik keta sewa ini...
untuk 3 hari sewa cuma RM160...
(itu pun setelah sisi tawar menawar dilakukan..)


nota hati : mau pergi lagi.....

8 comments:

MRS. K said...

bluerrkkkk!

::Mamalyna:: said...

lynn, tak ckup gambo tue...tu baru gambo naik flight... gambo hasil shoppingan mane?hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

beshnyer..
my turn seminggu b4 krismas..
huhuhu, tak sabooo.. =)

.::Lynn::. said...

gambar hasil tangkapan... hehehhehe.. tunggu

Nana said...

adoi...xsabar nk g langkawi thn depan dh book flight masa promo singgit

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...jimatnyer...
murah ler sewa kereta tu kalau 3 hari baru rm160....

.::Lynn::. said...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥, nana :
bawak duit byk2 tau... hhiihihi

.::Lynn::. said...

zAnNa@mAMaBaTriCE, murahkan